Unleash Your Inner Warrior: Experience the Power of Haedong Kumdo on the Beach

We willen je graag uitnodigen voor een bijzondere strandtraining in de zwaardkunst Haedong Kumdo op het prachtige eiland Terschelling. Op zondagochtend 23 juni 2024 zullen we samenkomen op het strand om ons onder te dompelen in de kunst van het zwaardvechten en onze innerlijke kracht en balans te versterken.

Het belooft een unieke ervaring te worden die je niet wilt missen! We zullen zorgen voor het programma en de begeleiding, dus het enige wat jij hoeft te doen is je zwaarden meebrengen en je openstellen voor deze bijzondere training op het strand bij Midsland aan Zee.

We hopen dat je erbij kunt zijn en kijken uit naar een inspirerende dag op het strand!

Met vriendelijke groet,

Frank Heininga
Master Instructor


Programma

08:15 Sneldienst Harlingen-Terschelling

Ochtend workshop

Gezamenlijke lunch

Middag workshop

15:35 Veerdienst Terschelling-Harlingen


We houden de kosten zo laag mogelijk i.v.m. de bootkosten. De kosten zijn slechts โ‚ฌ 20 voor beide workshops. Dat is exclusief de bootreis, het huren van een fiets en de lunch. We raden je aan de optie te nemen inclusief fiets via ‘Fietsdagarrangement Zomer’. De kosten zijn dan โ‚ฌ 35 inclusief dagretour en fiets. Dit moet je zelf boeken via: https://www.rederij-doeksen.nl/

Het is de bedoeling dat je bij de heenreis de sneldienst van 08:15 selecteert en bij de terugreis de veerdienst van 15:35 selecteert. Daarna kies je voor Fietsdagarrangement Zomer. Mocht je ter plekke spontaan besluiten langer te blijven dan kun je je ticket omboeken in de App, aan de balie of door te bellen met rederij Doeksen. Het apart huren van een fiets op het eiland kost circa โ‚ฌ 10 en kun je ook daar en op dat moment regelen. Het is ook mogelijk om je eigen fiets mee te nemen. Dit kun je aangeven bij de reservering.

Voor deelname aan de workshops dien je je op te geven via e-mail: springdragonmartialarts@pm.me  

Je ontvangt dan de betaalgegevens voor de aanmelding van de workshops. Zodra je betaald hebt is je aanmelding bevestigd. Zorg dat je uiterlijk vรณรณr 08:00 aanwezig bent bij de ingang van rederij Doeksen te Harlingen. Gratis parkeren kan op de parkeerplaats bij de Waddenhal (is op circa 15 min loopafstand).

Adres parkeerplaats Waddenhal: Westerzeedijk 15, 8862 PK Harlingen

Adres rederij Doeksen: Waddenpromenade 5, 8861 NT Harlingen

Je kunt ook met de trein komen. In dat geval kies je voor station Harlingen Haven (300 meter loopafstand tot ingang rederij Doeksen).

Doe je niet mee aan de workshops, maar wil je wel graag mee? Gezellig! Dat kan gewoon! Je hoeft dan alleen een ticket te boeken voor de boot.

Zelf meenemen: glimlach, zonnebril, zonnebrandolie, handdoek en transporttas met twee houten oefenzwaarden 

De organisator behoud zich het recht om het evenement de annuleren bij onvoorziene omstandigheden of slechte weersomstandigheden. Mocht je bij annulering van het event al betaald hebben voor de workshops, dan ontvang je restitutie. Je bent zelf verantwoordelijk voor een wijziging of een annulering van je bootreis. Beschikbare plekken op de boot zijn beperkt in het hoogseizoen. Wees er dus snel bij met boeken. Dat geldt ook voor een eventuele overnachting in Harlingen of op Terschelling. Vragen? Stuur een e-mail naar Frank Heininga via springdragonmartialarts@pm.me of bel met 06-10624442

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.