Unleash Your Inner Warrior: Experience the Power of Haedong Kumdo on the Beach

Wij willen je graag uitnodigen voor een bijzondere strandtraining in de zwaardkunst Haedong Kumdo op het prachtige eiland Terschelling. Op zondagochtend 9 juli zullen we samenkomen op het strand om ons onder te dompelen in de kunst van het zwaardvechten en onze innerlijke kracht en balans te versterken.

Het belooft een unieke ervaring te worden die je niet wilt missen! We zullen zorgen voor het programma en de begeleiding, dus het enige wat jij hoeft te doen is je zwaarden meebrengen en je openstellen voor deze bijzondere training.

We hopen dat je erbij kunt zijn en kijken uit naar een inspirerende dag op het strand!

Met vriendelijke groet,

Frank Heininga


Programma

08:15 Sneldienst Harlingen-Terschelling

Ochtend workshop

Gezamenlijke lunch

Middag workshop

15:35 Veerdienst Terschelling-Harlingen


De kosten zijn € 20 voor beide workshops. Dat is exclusief de bootreis, het huren van een fiets en de lunch. Een dagretour met de boot komt op € 28,50 en moet je zelf boeken via: https://www.rederij-doeksen.nl/

Het is de bedoeling dat je bij de heenreis de sneldienst van 08:15 selecteert en bij de terugreis de veerdienst van 15:35 selecteert. Daarna kies je voor dagkaart. Mocht je ter plekke spontaan besluiten langer te blijven dan kun je je ticket omboeken in de App, aan de balie of door te bellen met rederij Doeksen. Het huren van een fiets kost circa € 9 en kun je daar en op dat moment regelen. Het is ook mogelijk om je eigen fiets mee te nemen. Dit kun je aangeven bij de reservering.

Je dient je op te geven via e-mail: springdragonmartialarts@pm.me  

Je ontvangt dan de betaalgegevens voor de aanmelding van de workshops. Zodra je betaald hebt is je aanmelding bevestigd. Zorg dat je uiterlijk vΓ³Γ³r 08:00 aanwezig bent bij de ingang van rederij Doeksen te Harlingen. Gratis parkeren kan op de parkeerplaats van de Waddenhal (is op circa 15 min loopafstand).

Adres parkeerplaats Waddenhal: Westerzeedijk 15, 8862 PK Harlingen

Adres rederij Doeksen: Waddenpromenade 5, 8861 NT Harlingen

Je kunt ook met de trein komen. In dat geval kies je voor station Harlingen Haven (300 meter loopafstand tot ingang rederij Doeksen). Doe je niet mee aan de workshops, maar wil je wel graag mee? Dat kan gewoon! Je hoeft dan alleen een ticket te boeken voor de boot.

Zelf meenemen: glimlach, zonnebril, handdoek en foedraal met twee houten oefenzwaardenΒ 

De organisator behoud zich het recht om het evenement de annuleren bij onvoorziene omstandigheden of slechte weersomstandigheden. Mocht je bij annulering van het event al betaald hebben voor de workshops dan ontvang je restitutie. Je bent zelf verantwoordelijk voor de annulering van je bootreis. Beschikbare plekken op de boot zijn beperkt in het hoogseizoen. Boek daarom zo vroeg mogelijk. Dat geldt ook voor een eventuele overnachting in Harlingen of op Terschelling. Vragen? Stuur een e-mail naar Frank Heininga of schuif aan in onze Discord: https://discord.io/springdragon

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.