Waarom spring DRagon?

Spring Dragon is een gedreven club met een solide fundament. We zijn gespecialiseerd in authentieke zwaardtechnieken en bieden trainingen die je vitaliteit verhogen. We zullen er absoluut voor zorgen dat jij gaat genieten van je nieuwe vaardigheden!

Wat zijn de voordelen?

Body: Souplesse, conditie, kracht, behendigheid en meer energie!
Mind: Scherpe geest, helderheid, goede concentratie en geheugen
Spirit: Passie, healing, rust, eigenwaarde & zelfvertrouwen

De missie van Spring Dragon is om jou op te leiden tot een veelzijdige Black Belt in een traditionele Koreaanse zwaardkunst. De weg naar de Black Belt is een unieke reis met uitdagingen die je leven op een positieve manier kunnen veranderen.

Wat Spring Dragon echt uniek maakt, is onze volledige toewijding aan de overdracht van een pure, authentieke zwaardkunst, zoals onderwezen door Grand Master Kim, Jeong Seong. Ons curriculum is helder, uitdagend en biedt mensen energie en inspiratie in deze moderne tijd.

Bij Spring Dragon kun je onbeperkt trainen, waarvan twee keer per week in de zaal. Via onze private member group kun je altijd inspiratie vinden om overal en op elk moment te werken aan je nieuwe vaardigheden. Onze private member group is exclusief voor Spring Dragon leden en biedt een van de meest uitgebreide resources ter wereld, waaronder video’s voor je volgende band, opnames van seminars, Martial Arts fitness, voeding en meer.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.