Wat is de praktijk van Vipassana-Acupunctuur? (한글 및 영문 번역)

Deze praktijk, Vipassana-Acupunctuur, is zeer uniek en specifiek, verfijnd door JinYoung Ssangkum Ryu HK, en hoewel het mogelijk in het verleden werd beoefend, kwam het voor het eerst naar voren in de 21e eeuw.

Daarom werd de juiste terminologie die met deze praktijk overeenkomt, geïntroduceerd als Vipassana-Acupunctuur.

Het werd voor het eerst geïntroduceerd door de “Pad van Juiste Praktijk” serie, bestaande uit vijf delen (auteur: Kim Jeong-seong).

Door Vipassana-Acupunctuur,

betekent het trainen van zowel lichaam als geest tegelijkertijd dat men een ontmoeting met de natuur voorop stelt,

wat ook kan worden uitgedrukt als zichzelf toevertrouwen aan de natuur.

Vipassana-Acupunctuur praktijk houdt in dat men studeert met de natuur, gebruikmakend van een microkosmos van het universum.

“Microkosmos van het universum” verwijst naar een training die Natuur (het geheel), Licht (de golfenergie van de natuur), en Mijzelf integreert in één verenigde praktijk.

Dit houdt in dat men acupunctuurnaalden plaatst volgens de energiestroom in overeenstemming met de golflengtes van de natuur.

Daarom wordt het de “microkosmos van het universum” genoemd.

Met andere woorden, wanneer ik één word met de natuur, kan het worden beschreven als de natuur die mij leidt en onderwijst.

In religieuze termen is het vergelijkbaar met het herhaaldelijk en direct ervaren van de Heilige Drie-eenheid in het christendom of de Boeddhanatuur in het boeddhisme.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.