Waarom haedong kumdo?

De reden waarom ik Haedong Kumdo beoefen, is de continue vorm van zelf-uitdaging wat resulteert in een ijzeren wil en scherpe geest. Samen trainen met andere beoefenaars die het beste uit zich zelf willen halen door middel van de Martial Arts schept een speciale band. Mijn club beschouw ik dan ook als mijn tweede familie.

Wat mij aantrekt in Haedong Kumdo is de vloeiende manier van bewegen met het zwaard en samen met de Ki-oefeningen geven mij dit de energie om ook op oudere leeftijd voluit te trainen en blijvende kracht te ontwikkelen. De beoefening van Haedong Kumdo is iets waar ik elke dag van kan genieten.

Het is mijn persoonlijke missie om je zo goed mogelijk te trainen in je ontwikkeling naar Black Belt en verder. Wanneer je eenmaal gevormd bent als krijger zal je ongetwijfeld ook meer succes gaan ervaren in je persoonlijke leven. Maak vandaag nog een afspraak om te kijken of je in aanmerking komt.

– Sabom Frank Heininga

4.Dan Tang Soo Do; 3.Dan Haedong Kumdo; medical Qigong expert

LEER HOE EN WAAROM HET ZO GOED IS

Instructeur

Frank Heininga

Wat zeggen anderen over Spring Dragon? >>

Organisatie

Onze school is lid van de Dutch Haedong Kumdo Association (DHKA). De DHKA organiseert leuke activiteiten en heeft een geweldig platform voor studenten met examenstof en student resources. Als school verbinden we zo met andere beoefenaars in Nederland, bijvoorbeeld door deel te nemen aan workshops en competities. De DHKA is weer onderdeel van de United World Haedong Kumdo Federation van Grand Master Kim, Jeong Seong.

Hello world.

This is a sample box, with some sample content in it.