Ik ben nieuw

Super dat je overweegt om te beginnen met Haedong Kumdo! Het eerste wat je natuurlijk wilt weten is wanneer wij trainen en waar je ons kunt vinden. 

Eerst even dit. Kijk vooral eerst rond op de website en download ter oriƫntatie het GRATIS E-BOOK. Laat de instructeur weten dat je komt door een berichtje te sturen. Wij zijn blij met nieuwe gezichten en we willen jou dolgraag onze sport laten zien. De instructeur en senior studenten hebben een speciaal introductieprogramma voor jou om in het begin de allerbelangrijkste vaardigheden goed aan te leren. Daarentegen is het ook prima als je het in het begin juist een beetje rustig aan wilt doen. Het is allemaal okay! Wij begrijpen dat iedereen anders is en ook wij zijn ooit begonnen met de eerste les. Hier vind je TIPS voor de GRATIS PROEFLES >>

Dit zijn onze trainingstijden:

Donderdag van 20:00 – 21:00 in de gymzaal van OBS de Hoven tussen de Langestraat 1 en de Twelloseweg, Deventer. De ingang van de zaal is via de Twelloseweg vlak bij het metalen hek. Het is schuin tegenover de ingang van de bowling op de Worp.

Zaterdag van 10:00 – 11:00 in het KDO vechtsportcentrum, Eefdestraat 28 Deventer

Zo kun je ons vinden: