Onze club

Spring Dragon bestaat sinds de lente van 2016. Wij zijn een enthousiaste club in Deventer en beoefenen de prachtige zwaardkunst Haedong Kumdo. Als club zijn wij aangesloten bij de United World Haedong Kumdo Federation van Grand Master Kim, Jeong Seong.

Haedong Kumdo heeft de harten gestolen van veel mensen over de hele wereld. Dat komt o.a. door de veelzijdigheid van het programma en het karakter van de zwaardkunst: sierlijk, dynamisch en ongekend krachtig.

Hoewel de zwaardkunst voor iedereen weer wat anders betekent, blijft het een feit dat Haedong Kumdo een uitdagend training systeem biedt. Opvallend is dat Haedong Kumdo bij mannen en vrouwen even geliefd is en dat zie je ook terug in onze school. Wij bieden een compleet fitness programma wat door drie generaties beoefend kan worden en waar je een leven lang plezier van kunt hebben.

De zwaardtechnieken van Haedong Kumdo is echt iets waar je van kunt genieten en het werkt dan ook goed tegen stress. Wanneer je een zwaard in je hand hebt verdwijnen dagelijkse zorgen en mentale onrust. Ze worden vervangen door zelfvertrouwen, helderheid en inspiratie.

Mocht je ge├»nteresseerd zijn in Haedong Kumdo dan is de eerste stap om een proefles te volgen. Je kunt dan naar een van de oefenlocaties gaan en direct mee doen. Je krijgt dan van ons een oefenzwaard aangeboden die je kunt lenen voor de training.

Wij heten jou graag welkom in onze zwaardkunst familie en hopen dat je veel plezier zult beleven aan de training. Neem gerust contact op als je vragen hebt via het contactformulier, of bel/app met 06-10624442.

Sportieve groet,

Frank Heininga

3. Dan Black Belt

Spring Dragon instructor

UWHKF Dutch representative

BEKIJK HIER ONZE VIDEO’S >>